Samen koken met familie of met vrienden?

De essentie van Funcooking is dat we samen lekker koken, genieten van de beleving, uiteraard zal je er veel van opsteken en het eten mag je uiteraard ook opeten.

Bij funcooking ligt de focus vooral op gemakkelijk, goedkoop en gezond koken voor ‘in de week’.

Funcooking of koken met mij kan heel gevarieerd zijn. Het kan zijn dat we samen recepten uit één bepaald boek maken. Dat kan wereldkeuken zijn, dat kan ‘anders gezond’ koken zijn, Thai streetfood, Spaanse tapa’s, Mexicaans, Marrokaans, snelle wokjes, Thai voor beginners, Italiaanse gerechten, eenpansgerechten,  koken voor singles, koken op kot, … ik kan het zo gek niet bedenken..

Zie het misschien meer als een gezellige uitstap met je vrienden, samen het eten bereiden en dan samen gezellig opsmullen met een heerlijke wijn of gezonde frisdrank.

Ook achteraf een thee of koffie en heerlijk natafelen is hier de boodschap!

Ben je zelf al met een groep (10 tot 12personen)? Vraag me gerust om vrijblijvend overleg over de mogelijkheden. Familiefeest? Vrijgezellen? Koken met je vrienden? Wil je je top ‘10 Beste klanten’ verwennen en beter leren kennen? Wil je een teambuilding?

Bij funcooking wordt je onthaald met een glaasje Cava en dips. We bespreken de recepten en ingrediënten. Onder mijn begeleiding zullen jullie dan samen gezellig koken. Al dat lekkers eten jullie samen (achteraan) op met een glaasje wijn, fruitsap of water. Bij het dessertje bied ik jullie graag nog een kopje koffie of thee aan.

Dit kan reeds vanaf: 45euro per persoon! Alles inbegrepen.

Als je een privé-funcooking boekt, kan dit ook met water, koffie en thee inbegrepen. Dit kan vanaf 40euro per persoon.

Onbezorgd koken en genieten is hier aan de orde.

Mijn streven is jullie een namiddag of avond te bezorgen, geheel naar jullie wens en behoefte.

Bel gerust even ter info op 0486/78.88.30 of via het contactformulier.