Samen koken met de chef

Bijna elke week zal ik een gastchef uitnodigen om samen met jullie en mezelf iets heerlijks klaar te maken. Eerst krijg je een woordje uitleg van de chef en dan kunnen we samen de gerechten bereiden. Samen koken is altijd heel gezellig! Het zal ook niet zo moeilijk zijn maar ik hoop vooral vernieuwend!

Met de tips van onze sympathieke chef wordt onze workshop een leerrijke ervaring om nooit meer te vergeten! En wees gerust, ik ben ook altijd in de buurt om je even te assisteren.

Nadat we deze smakelijke gerechten bereid hebben mogen jullie deze gerechten ook opeten aan de gezellige tafel in de Kookatelier. Je krijgt nog wijn, water, fruitsap, thee of koffie en meestal wordt er nog gezellig nagetafeld.

Een kookworkshop met gastchef duurt een 4-tal uurtjes (tafelen inbegrepen).

Kijk gauw op planning welke kookworkshops er gepland zijn.

Ben je zelf al met een groep (10 tot 12personen)? Vraag me gerust om vrijblijvend overleg over de mogelijkheden. Familiefeest? Vrijgezellen? Koken met je vrienden? Wil je je top ‘10 Beste klanten’ verwennen en beter leren kennen? Wil je een teambuilding?

Mijn streven is jullie een namiddag of avond te bezorgen, geheel naar jullie wens en behoefte. Ook de prijs wordt op dat moment eerlijk berekend op wat je zal maken in de workshop (foodkost, chef, wijn inbegrepen of niet..)

Koken met de Chef kan al vanaf 54euro per persoon (alles inbegrepen)