Koken met kids

Verras je dochter of zoon met een kookfeest en geniet zelf ook onbezorgd mee! Kies 1 van de verschillende formules en ik garandeer je dat het een kookmiddag wordt waarover nog veel zal worden gepraat. Ik vind het fantastisch om samen met hen te kunnen ontdekken dat snoepen ook gezonder kan.

We experimenteren er op los en maken alles zelf.
Zelf het deeg van onze pizza kneden, zelf mayonaise maken, van gehakt tot stoere burger… Mmmmm… Ieder wat wils en een ware ontdekking van smaken en geuren!

Een kids-kookworkshop kost 25euro per kind met een minimum van 10kids. 2 Begeleiders mogen zonder meerkost mee koken en mee smullen.

Wat mag je verwachten?
Een kookworkshop, aangepast aan de leeftijd, aangepast aan de wensen. De kindjes hebben dan iets bijgeleerd, lekker gegeten en krijgen ook de keuze tussen gezonde frisdrankjes.

Wat kunnen we maken?
Muffins/pannenkoeken/chocoladetaarten/pizza’s/gezonde fastfood/coole wraps,.. alles wordt op dat moment, samen met de kids gemaakt. De kids krijgen dan ook een mooi diploma mee naar huis zodat ze dat thuis aan het prikbord kunnen hangen! Het is de bedoeling dat het geen cola en geen curryworsten zijn en dat ze een hele leuke namiddag beleven. Een kookworkshop duurt een 3 of 4uur, dat hangt af van wat we zullen maken.

Betaling is per namiddag. Forfaitair. Minimum 10 kids en maximum 12 + 2 volwassenen
De uren zijn bespreekbaar.

Leeftijd: Dit kan vanaf 6jaar.

Wil je daar ook een echte fotograaf bij? Rolf van RolV Fotografie (Kapellen) kan één uur aanwezig zijn om een prachtige fotoreportage te maken van het feest. Hij maakt dan een prachtige fotomagazine als herinnering aan deze mooie dag. Hiervoor vraagt hij 150eur (BTW incl.)

Vragen? Bel me gerust vrijblijvend op. Mijn telefoonnummer is 0486/78.88.30.